First8 staat voor vakmanschap. Al onze collega’s zijn een groot aanhanger van Open Source en in het bijzonder het Java-platform. Wij zijn gespecialiseerd in het pragmatisch ontwikkelen van bedrijfskritische Java toepassingen waarbij integratie van systemen, hoge eisen aan beveiliging en veel transacties een belangrijke rol spelen. Op deze pagina vind je onze blogs.

Vier vijftien jaar open source Java in een nieuw jasje!

First8 wordt voor heel even First15: juni 2014 staat namelijk in het teken van het 15-jarig bestaan van First8. Vijftien jaar bijzondere projecten en diepgaande technologische discussies. Vijftien jaar innovatie en hard werken. En.. een prachtig nieuw pand!

We vieren zowel ons jubileum als ons nieuwe jasje met een BBQ, Nijmeegs bier, lekkere muziek en mooi weer. Maar er is meer. Want na vijftien jaar open source Java projecten, moet dit natuurlijk een open source feest worden. Daarom stellen we dit feest open. Ken jij iemand die, vanuit het verleden of gezien de toekomst, niet mag ontbreken op 26 juni vanaf 18:00 uur? Nodig hem of haar dan ook uit!

We stellen jouw aanwezigheid bijzonder op prijs; het feest is niet compleet als jij er niet bent! Laat op www.first15.nl even laten weten of je ook aanwezig bent. Tot dan!