First8 staat voor vakmanschap. Al onze collega’s zijn een groot aanhanger van Open Source en in het bijzonder het Java-platform. Wij zijn gespecialiseerd in het pragmatisch ontwikkelen van bedrijfskritische Java toepassingen waarbij integratie van systemen, hoge eisen aan beveiliging en veel transacties een belangrijke rol spelen. Op deze pagina vind je onze blogs.

Java 8 event First8 succesvol

Op 18 maart organiseerde het team van First8 in samenwerking met AMIS een event rondom de lancering van Java8. En met succes!

Bezoekers werden hier direct op de hoogte gebracht van alle nieuwe mogelijkheden en kregen bovendien toegang tot het spectaculaire User Experience Event, waar nog meer ontwikkelingen te zien waren. Specialisten van First8 lieten zien hoe de nieuwe mogelijkheden werken en Lucas Jellema van AMIS, vertelde over de evolutie van de belangrijke thema’s in Java 8 en de positie van Java in de markt.

2014-03-18 20.50.11

De opkomst was met 100 man uitstekend en de evaluaties druppelen binnen. Zo zou maar liefst 89% van de bezoekers het event aanbevelen aan anderen, vond 78% het een goed event en werd de diepgang van de onderwerpen met ‘goed’ en ‘uitstekend’ beloond