First8 staat voor vakmanschap. Al onze collega’s zijn een groot aanhanger van Open Source en in het bijzonder het Java-platform. Wij zijn gespecialiseerd in het pragmatisch ontwikkelen van bedrijfskritische Java toepassingen waarbij integratie van systemen, hoge eisen aan beveiliging en veel transacties een belangrijke rol spelen. Op deze pagina vind je onze blogs.

First8 op J-Fall 2015

Er was op 5 november een grote afvaardiging van First8 te vinden in het Cinemec in Ede, die nieuwe locatie voor J-Fall 2015. De meesten om kennis op te doen bij de sessies en kennis te delen met andere aanwezigen. Maar ook om de First8 stand in de lobby te bemannen.

Stand First8 @J-Fall 2015T-shirts met eigen tekst

Op de stand konden bezoekers onze First8Friday videoblogs bekijken op een groot scherm. En bezoekers konden meedoen aan een t-shirt wedstrijd. Bedacht je je een eigen, leuke spreuk voor op een shirt, dan kon je een shirt winnen waarop die spreuk werd gedrukt. We hebben heel wat creatieve spreuken voorbij zien komen!

Early bird sessie over Keycloak

Gerke Kok presenteerde in een van de Early Bird sessies over Keycloak. Ondanks het vroege uur, waren er heel wat toehoorders. Kon je er niet bij zijn of wil je de kennis nog eens nalezen? Lees dan de First8 blog over dit onderwerp.