First8 staat voor vakmanschap. Al onze collega’s zijn een groot aanhanger van Open Source en in het bijzonder het Java-platform. Wij zijn gespecialiseerd in het pragmatisch ontwikkelen van bedrijfskritische Java toepassingen waarbij integratie van systemen, hoge eisen aan beveiliging en veel transacties een belangrijke rol spelen. Op deze pagina vind je onze blogs.

NLJUG Masters of Java 2016

Masters of Java 2016 is Powered by First8

Het officieuze NK Java Programmeren Masters of Java 2016 vindt dit jaar plaats op woensdag 2 november 2016 in het Van der Valk hotel in Veenendaal. Voor wie het event nog niet kent: de Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd geen maven, geen spring, geen frameworks, puur java! 

Dit jaar is First8 niet alleen sponsor maar we maken ook de opdrachten voor de competitie, in een speciaal ontwikkeld Masters of Java framework. In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen de tijd opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt.

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2016” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen! 

In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. We hopen ook dit jaar weer veel vuurwerk te zien tijdens dit officieuze NK programmeren in Java. 

Ga jij de uitdaging aan? Meld je direct aan

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Linda Elbersen van First8 of Roy Wasse van NLJug