Skip to main content
First8 nieuwsberichten

NLJUG Masters of Java 2016

By 23 juni 2016januari 30th, 2017No Comments

Masters of Java 2016 is Powered by First8

Het officieuze NK Java Programmeren Masters of Java 2016 vindt dit jaar plaats op woensdag 2 november 2016 in het Van der Valk hotel in Veenendaal. Voor wie het event nog niet kent: de Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd geen maven, geen spring, geen frameworks, puur java! 

Dit jaar is First8 niet alleen sponsor maar we maken ook de opdrachten voor de competitie, in een speciaal ontwikkeld Masters of Java framework. In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen de tijd opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt.

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2016” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen! 

In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. We hopen ook dit jaar weer veel vuurwerk te zien tijdens dit officieuze NK programmeren in Java. 

Ga jij de uitdaging aan? Meld je direct aan

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Linda Elbersen van First8 of Roy Wasse van NLJug

http://first8.wistia.com/medias/e1okj8amls?embedType=async&seo=false&videoFoam=true&videoWidth=493