Skip to main content
First8 nieuwsberichten

ICA Presents Live Event

By 16 juni 2016januari 30th, 2017No Comments

 

ICA_Presents_Live

First8 collega Ted Vinke mag op 16 juni meehelpen jureren bij de 9de editie van het ICA Presents Live Event. Studenten HBO-ICT en CMD presenteren dan hun veelbelovende projecten in de vorm van Showcases, Lightning Talks en Workshops. Daarmee maken ze kans op 1 van de 6 felbegeerde ICA Presents Awards.

Het ICA Presents Live Event kent in totaal zes awards. De eerste vier awards worden door een vakjury toegekend en uitgereikt aan de winnaars. Aan het winnen van elke award zit een geldprijs van 200 euro verbonden.

First8 collega Ted Vinke mag meehelpen jureren bij de Courageous Coding Award

Dit zijn ze allemaal.

Revolutionary Research Award

Deze award wordt toegekend aan het beste onderzoek. Denk daarbij aan het onderzoeken van een innovatief onderwerp, een creatieve aanpak of verbazingwekkende resultaten.

Stellar Strategy Award

Niet alle projecten die te maken hebben met communicatie en technologie worden visueel of technisch uitgewerkt. Deze award beloont dan ook de strategisch uitgedachte plannen of adviezen.


Pixel Perfect Award

Het is een (statisch of dynamisch) plaatje om je vingers bij af te likken. Na urenlang staren naar het beeldscherm zit die pixel dan eindelijk op de juiste plek. Deze award wordt uitgereikt aan het beste ontwerp.

Courageous Coding Award

Schrijven, puzzelen, deleten, copy/pasten, bugfixen, dit alles is achter de rug en jullie hebben eindelijk de code die doet wat ‘ie moet doen. And you’re proud of it! Deze award wordt gewonnen door de beste technische oplossing.

Naast de bovenstaande vier awards zijn er nog twee speciale awards te winnen tijdens het Live Event. Aan deze awards zit geen geldprijs verbonden.

Masterful Mentor Award

Bij het aanmelden van het project krijgen studenten de kans om hun begeleidend docent te nomineren voor deze (nieuwe) award. Een jury beslist op basis van een kort interview uiteindelijk wie er met deze prijs naar huis gaat.

Admiring Audience Award

Tijdens het ICA Presents Live Event krijgen bezoekers de kans om een stem uit te brengen op hun favoriete project. Het project met de meeste stemmen komt in het bezit van deze gewilde award. Hiervoor is geen jury benodigd.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je terecht op www.icapresents.nl