First8 staat voor vakmanschap. Al onze collega’s zijn een groot aanhanger van Open Source en in het bijzonder het Java-platform. Wij zijn gespecialiseerd in het pragmatisch ontwikkelen van bedrijfskritische Java toepassingen waarbij integratie van systemen, hoge eisen aan beveiliging en veel transacties een belangrijke rol spelen. Op deze pagina vind je onze blogs.

Nieuwe directeur First8

Per 8 april is Paul Uijtewaal aangesteld als nieuwe directeur van First8.

De afgelopen jaren is Paul actief geweest in nationaal en internationaal (sales) management in de ICT sector. Tijdens zijn loopbaan was Paul o.a werkzaam bij Oracle en FileNET. De laatste jaren was hij werkzaam als Senior Vice President EMEA van Genesys Telecommunications (Alcatel). Naast First8 is Paul op dit moment ook directeur van AMIS, de Oracle expert in Nederland.

Voormalig directeur ​Peter Boonk vervult sinds kort een nieuwe rol binnen Conclusion op het gebied van contractmanagement.

Wij danken Peter voor zijn rol als directeur van First8. Zoals hij zelf zegt: “Na vele jaren actief te zijn geweest in de Java wereld is dit een mooie uitdagende volgende stap”.