First8 staat voor vakmanschap. Al onze collega’s zijn een groot aanhanger van Open Source en in het bijzonder het Java-platform. Wij zijn gespecialiseerd in het pragmatisch ontwikkelen van bedrijfskritische Java toepassingen waarbij integratie van systemen, hoge eisen aan beveiliging en veel transacties een belangrijke rol spelen. Op deze pagina vind je onze blogs.

Drukte bij Devoxx4Kids Nieuwegein

Minecraft, LEGO Mindstorms en Scratch: voor de 60 kids die op 17 oktober deelnamen aan Devoxx4Kids in Nieuwegein hebben ze geen geheimen meer. In twee volle zalen werden die geheimen stuk voor stuk ontrafeld.

 

Ontploffingen

De LEGO Mindstorm spuwde balletjes bij een succesvolle programmeeropdracht en in Minecraft ontplofte de boel aan een stuk door. Met gejuich van de enthousiaste kids tot gevolg.

USB-stick

Iedereen kreeg een eigen USB-stick waar alle opdrachten op stonden. De stick mocht mee naar huis, zodat de kids thuis verder konden met bijvoorbeeld hun Minecraft spel of met het ontdekken van alle mogelijkheden die Scratch biedt.

Aan de slag @Devoxx4Kids

Volgende keer

We hebben heel wat toekomstige vakgenoten gezien en we kijken er naar uit om ze een volgende keer weer te ontvangen! Wil je er een volgende keer weer bij zijn? We hebben nog geen datum geprikt, maar zodra we dat doen, lees je het als eerste in onze nieuwsbrief.

In afwachting