Skip to main content
Blog

JavaOne 2016 – Dag 1

By 19 september 2016januari 30th, 2017No Comments

10 uur vliegen en een zaterdag van 25 uur: je moet er wat voor over hebben. En dat hadden ze: Erwin en Ted mochten naar JavaOne in San Francisco. Dat zijn wij 😉

Als twee van de 10 miljoen Javanen die er momenteel zijn mogen we deze week een selectie van de 450+ sessies bijwonen op het grootste Java evenement ter wereld. Oracle heeft van JavaOne en Oracle OpenWorld weer een waar spektakel gemaakt. Zaterdag en zondag waren voor ons nog relatief rustig.

Zaterdag hebben we ons geregistreerd en onze goodiebag opgehaald en konden we nog even van het centrum van SF genieten.

Erwin en Ted bij JavaOne

Zondagmorgen om 8 uur was er al een eerste presentatie over Jigsaw en nog een paar sessies tot aan de openingskeynote die  ’s middags plaatsvond. Er worden nu door ons flink wat foto’s en aantekeningen gemaakt op papier of in Google Keep om alle interessantigheden bij te houden — en dat zal de hele week nog wel doorgaan.

We weten nu al dat we dit allemaal nooit kunnen overdragen aan onze collega’s. Sorry jongens 🙂

Zojuist enkele uren vertoefd op een paar lekkere banken met een hapje en een drankje op het Oracle Welcome Event. We gaan verder tijdens deze week nog wel een paar artikelen schrijven (als we niet te moe zijn :-D) maar voor nu alvast een paar sfeerbeelden.

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”JavaOne 2016 Dag 1″]