First8 staat voor vakmanschap. Al onze collega’s zijn een groot aanhanger van Open Source en in het bijzonder het Java-platform. Wij zijn gespecialiseerd in het pragmatisch ontwikkelen van bedrijfskritische Java toepassingen waarbij integratie van systemen, hoge eisen aan beveiliging en veel transacties een belangrijke rol spelen. Op deze pagina vind je onze blogs.

First8 Open Source Survey

Doe mee aan het First8 Open Source Survey en ontvang je eigen ‘in c<>de we trust’ T-shirt!

incodewetrustBen jij een Java en Open Source professional? Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan het First8 Open Source Survey. Via dit nieuwe jaarlijkse onderzoek brengen we de trends en ontwikkelingen rondom Open Source in kaart.

Wat zijn veelgebruikte technologieën? Hoe is de ervaring met frameworks? Waarom kies je eigenlijk voor Open Source? En hoe bepaal jij de kwaliteit van een Open Source product? Interessante vragen waar we graag, ook op basis van jouw inbreng, antwoord op willen geven.

Deelnemen is niet meer mogelijk, het onderzoek is gesloten, begin 2017 publiceren en delen we de resultaten.  

Vind je het leuk om op te hoogte te blijven van First8, onze evenementen en projecten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief voor een maandelijks terugkerende dosis Open Source inspiratie.